Організація харчування

 

Примірне чотири тижневе меню нове (1)

Закон України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів

ВИМОГИ щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)

Наказ Мінагрополітики No 590 від 01.10.2012 “Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)”

Стандарти НАССР посилання https://mon.gov.ua/ua/osvita/zagalna-serednya-osvita/shkilne-harchuvannya/standarti-nassr

МЕТОДИЧНІ НАСТАНОВИ З ДОТРИМАННЯ ВИМОГ ЗАКОНОДАВСТВА УКРАЇНИ ЩОДО БЕЗПЕЧНОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ НА ВИРОБНИЧИХ ПІДПРИЄМСТВАХ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ посиланняhttps://moz.gov.ua/uploads/2/12337-metodicni_nastanovi.pdf

Меню НВК

Графік завозу продуктів. Меню ДНЗ

Comments are closed.